Maak van uw kelder een bruikbare ruimte

Een nieuwe ruwbouw met een droge kelder voor dagelijks gebruik, Verhoeven & Co bouwt het volgens uw wensen. Met ons bouwbedrijf voeren wij alle werken uit zodat u na afwerking van uw kelder over een handige bijkomende ruimte beschikt.

Uitgraven van kelders

Met Verhoeven & Co uit Heist-op-den-Berg voorzien wij kelders in alle vormen en oppervlakten. Aangezien wij samenwerken met architecten om de bouwplannen uit te voeren mag u steeds rekenen op een hoogstaande kwaliteit. Wij beginnen met het uitgraven van de kelder. Overzichtelijke grondwerken zijn het begin van een geslaagd project.

Beton storten

Voor kelders in Heist-op-den-Berg en de rest van de provincie Antwerpen plaatsen wij stevige en duurzame vloeren en wanden. Deze onderdelen zullen uit beton bestaan. Wij storten zelf het beton en plaatsen ook betonblokken om de binnenmuren te vormen. Om de kelder volledig af te werken, voorzien wij de gewelven als dak.

Waterdichte kelders

Om uw kelder te gebruiken als opslagruimte of als gebruiksvriendelijke hobbykamer, moet de ruimte natuurlijk waterdicht zijn. Dat is dan ook onze laatste ingreep om uw kelder in orde te brengen. Nadat de wanden en vloerplaat zijn geplaatst, maken wij de keldermuren waterdicht. U hoeft na de werken de kelder alleen nog naar eigen smaak in te richten.

Contact

Laat gerust een kelder voorzien tijdens het uittekenen van uw bouwplannen. Voor een feilloze uitwerking en om uw huis te bouwen, contacteert u meteen Verhoeven & Co.

Clikc+