Gebruik van klinkers

Aarzel niet langer wanneer u een eigen terras in de tuin wil. Met één telefoontje naar Verhoeven & Co beschikt u snel over een gebruiksvriendelijk terras. Met ons bedrijf zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in het leggen van klinkers.

Terras uitgraven

Een terras leggen in uw bedrijfstuin, een terras voorzien achteraan uw nieuwbouw of uw oud terras vervangen door een nieuw. Wij beginnen deze werken steeds met de noodzakelijke grondwerken. De ondergrond wordt klaar gemaakt door het uit te graven of door het oude terras te verwijderen. Aansluitend volgt de eigenlijke aanleg.

Egale ondergrond

Om u een lange garantie te geven op kwaliteit zorgt Verhoeven & Co uit Heist-op-den-Berg voor een egale en stevige ondergrond. Hiervoor gebruiken wij stabilisé of gestabiliseerd zand. Dit mengsel is ideaal om als basis te dienen voor terrassen, opritten en tuinpaden. Met ons team storten wij dit materiaal zelf en egaliseren wij het om de vloerbekleding te leggen.

Klinkers leggen

U ziet de afwerking van uw terras goed vorderen wanneer wij beginnen met het leggen van de klinkers. Vanuit Heist-op-den-Berg komen wij met onze professionele materialen en machines om ze vakkundig te plaatsen. Ook andere materialen zoals bijvoorbeeld terrasklinkers en tegels leggen wij voor uw terras. Een andere mogelijkheid is beton. Ook dit materiaal voorzien wij voor u.

Contact

Toon ons uw plannen van het terras. Nadat Verhoeven & Co uw ruwbouw heeft geplaatst, gaan wij graag door met de aanleg van het terras.

Clikc+