Uw ruwbouw van A tot Z

Uw bouwplannen omzetten naar een volledig uitgewerkte ruwbouw doet u met Verhoeven & Co uit Heist-op-den-Berg. Wij verzorgen uw project vanaf de grondwerken met het bouwrijp maken van het terrein tot de laatste steen in de nok van het dak.

Funderingen en bekistingen

Wij bouwen uw woning, appartement tot 12 woongelegenheden of garage op een stevige ondergrond. Hiervoor beginnen wij steeds met het uitgraven van de funderingen. Om vlot te kunnen bouwen, plaatsen wij de vloerplaat en funderingen tijdens onze betonwerken. Ook ijzers vlechten voor een sterke basis gebeurt tijdens het storten van de beton.

Muren optrekken

Wanneer de vloerplaat, de bekistingen en de kelders zijn voorzien, starten wij met het team van Verhoeven & Co met de metselwerken. Met een snelbouw trekken wij de buiten- en binnenmuren op die eveneens worden voorzien van een duurzame isolatielaag. Tussen de verschillende verdiepingen plaatsen wij betonnen plafonds/vloeren voor een betrouwbaar geheel.

Mooie gevels

De buitengevels metselen wij met de gevelsteen die u heeft gekozen. U heeft de keuze uit diverse types van stenen om uw woning, garage, aanbouw of tuinhuis de uitstraling te geven die u voor ogen heeft. Deze buitengevels worden in één moeite gebouwd tijdens de ruwbouw. Vanuit Heist-op-den-Berg voorzien wij professionele metselwerken voor uw droomhuis.

Contact

Ga voor kwaliteit wanneer u gaat bouwen en stel Verhoeven & Co meteen aan als uw aannemer. U krijgt een garantie op vlotte en vakkundige bouwwerken.

Clikc+