Staalconstructie of stalen liggers

Voor de grove werken bij uw renovatie moet u over goed uitgeruste machines beschikken. Daarom laat u naast de riolerings- en grondwerken ook de grotere verbouwingen over aan Verhoeven & Co. Ons bedrijf uit Heist-op-den-Berg regelt veilige en overzichtelijke renovaties.

Breekwerken

Wij zijn niet alleen uw partner voor het plaatsen van een ruwbouw. Ook klanten die voor een groot verbouwingsproject staan, kunnen op onze inbreng rekenen. Wanneer er grote openingen in muren moeten worden gemaakt, zijn wij er om dit veilig en met overleg uit te voeren. Nieuwe doorgangen, ramen of deuren, voorzien wij in uw muren.

Staalconstructies

Het plaatsen van een staalconstructie om draagmuren op te vangen of om deuren te kunnen steken, vraagt u eveneens aan ons. Met de nodige berekeningen installeren wij diverse stalen constructies zoals stalen liggers, draagbalken of kokers. U kan met een gerust hart verder verbouwen dankzij de toepassingen van Verhoeven & Co.

Vloeren uitbreken

Een ander groot werk bij een renovatie is het vervangen van de oude vloeren. U kan meteen een grote stap voorwaarts zetten door ons de hele vloer te laten uitbreken. U bent in één moeite verlost van de oude vloerbedekking. Om goed te kunnen opbouwen, plaatsen wij nadien een nieuwe betonplaat. Voor andere verbouwingswerken kunnen wij referentieadressen geven van aannemers voor elektriciteit of sanitair.

Contact

Verbouw met kennis van zaken en doe vandaag nog een beroep op Verhoeven & Co. Breekwerken of de plaatsing van een staalconstructie, in Heist-op-den-Berg en omstreken zorgen wij er voor.

Clikc+